Samen succesvol met RX Group

Spreken onze producten en merken je aan?  Of je nu eenmalig zakelijk producten bij ons besteld, een van onze merken in je winkel wilt verkopen of vaker producten nodig hebt voor je bedrijf. Bespreek je ideeën met ons en vraag een offerte aan. 

VOORDELEN

Zakelijke klant worden bij RX Group

Als zakelijke klant bij RX Group profiteer je van vele voordelen. Word zakelijke klant bij RX Group en ervaar zelf de meerwaarde voor jouw bedrijf. 

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Wij geloven in persoonlijk contact met onze zakelijke klanten om zo goed mogelijk te kunnen voorzien in hun behoeften en vragen.

Uniek aanbod en specifieke offerte

Uniek aanbod en specifieke offerte

Wij bieden een uniek assortiment producten aan en stellen gespecificeerde offertes op om ervoor te zorgen dat de klant precies krijgt wat hij nodig heeft.

Beste service en producten

Beste service en producten

Wij streven naar de beste service en producten voor onze zakelijke klanten en zorgen ervoor dat zij tevreden zijn en blijven.

Zakelijk voordeel

Zakelijk voordeel

Wij bieden onze zakelijke klanten voordelen, zoals aantrekkelijke kortingen en gunstige betalingsvoorwaarden om de samenwerking zo voordelig mogelijk te maken. 

Stuur ons een berichtje

zakelijke klanten

Hebben wij je aandacht?

Ben jij geïnteresseerd in een of meerdere van onze merken? Wil jij onze producten in je winkel verkopen? Of heb je interesse om de producten aan te schaffen voor jouw bedrijf? 

© 2023 · RX Group