Stuur ons een berichtje

Heb je vragen over onze producten of wil je meer informatie over onze diensten? Op deze pagina vind je alle contactinformatie om in contact te komen met RX Group. We staan altijd klaar om je te helpen en streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren op al je vragen en opmerkingen. Of je nu een consument bent die een product wil retourneren, of een zakelijke klant die een offerte op maat wil aanvragen, we helpen je graag verder.

Stuur ons een berichtje

zakelijke klanten

Hebben wij je aandacht?

Ben jij geïnteresseerd in een of meerdere van onze merken? Wil jij onze producten in je winkel verkopen? Of heb je interesse om de producten aan te schaffen voor jouw bedrijf? 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik jullie producten kopen?

Natuurlijk willen we het zo makkelijk mogelijk maken voor onze klanten om onze producten te vinden en te kopen. Daarom zijn onze producten verkrijgbaar op diverse platformen en kanalen, waaronder onze eigen webshops: http://www.zeuzfitness.com, http://www.starksøn.com en http://www.fissaly.com. Daarnaast zijn de producten ook te vinden op bekende platforen zoals Bol.com, Amazon.com en Blokker.nl.

Hoe kan ik iets retourneren?

We begrijpen dat het soms nodig is om een product te retourneren. Het retourneer proces kan verschillen en is afhankelijk van het verkoopkanaal waar het product is gekocht. We raden daarom aan om contact op te nemen met de klantenservice van het desbetreffende verkoopkanaal waar je het product hebt aangeschaft. Zij kunnen je verder helpen met het retourneren van het product en eventuele vragen hierover beantwoorden. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop en zullen ons best doen om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

Hoe kom in contact met de klantenservice?

De manier waarop je in contact kunt komen met onze klantenservice kan verschillen afhankelijk van het verkoopkanaal waar je het product hebt gekocht. Als je een product hebt gekocht via een van onze eigen websites (zeuzfitness.com, fissaly.com of starkson.com), kun je contact opnemen met onze klantenservice via de volgende e-mailadressen: service@zeuzfitness.com, service@fissaly.com of service@starkson.com. Voor andere verkoopkanalen, zoals Bol.com, Amazon.com of Blokker.nl, kun je contact opnemen met de klantenservice via de orderpagina op het desbetreffende platform. We zullen ons best doen om je zo snel en goed mogelijk te helpen met al je vragen en opmerkingen.

Waar kan ik een offerte opvragen?

Als je grotere aantallen producten wilt kopen van een van onze merken, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken via service@fissaly.com, service@zeuzfitness.com, service@starkson.com of info@rxgroup.nl. Vermeld hierbij welke producten je interesse in hebt en de gewenste aantallen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een offerte op maat te maken.

Hoe kan mijn bedrijf business-to-business klant worden?

We krijgen vaak de vraag hoe je een zakelijke klant kunt worden bij RX Group. Als je geïnteresseerd bent om zakelijke klant te worden bij RX Group, kun je contact opnemen met ons via info@rxgroup.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. We kijken ernaar uit om samen te werken en je verder te helpen met je zakelijke behoeften.

© 2023 · RX Group