Mountain Jack

Ontworpen door en voor grillmasters

Mountain Jack is specialist op het gebied van Barbecue en grill accessoires. Wij ontwerpen en stellen de beste accessoires sets voor iedere grill master.

Verkrijgbaar op:

Sinds 2021

Mountain Jack is in 2021 ontstaan uit een gedeelde passie voor outdoor cooking, BBQ’en en het buitenleven. Ons doel is om echte en toekomstige grillmasters te voorzien van unieke en hoogwaardige BBQ- en keukenproducten. Of je nu net je eerste barbecue gekocht hebt of je een hele buitenkeuken hebt staan, Mountain Jack ligt op zijn plek in jouw huis. 

Hoogwaardige kwaliteit

Bij Mountain Jack staat kwaliteit voorop. Ons assortiment bevat momenteel nog maar een paar producten, waaronder hittebestendige handschoenen, ovenwanten en twee grote accessoire sets. Al onze producten zijn zorgvuldig ontworpen en getest om de beste kwaliteit te garanderen.

Mountain Jack staat voor je klaar!

Problemen, vragen of hulp nodig? Ons team staat voor je klaar. Neem contact op met onze klantenservice en ze helpen je graag met een oplossing.

service@rxgroup.nl

De toekomst van Mountain Jack

Ons doel bij Mountain Jack is om mooie producten te maken om van te genieten tijdens het BBQ’en of koken. We willen dat iedereen gaat genieten van het buitenleven met vrienden en familie. Wij geloven dat niets beter is dan ultiem genieten van de natuur met goede mensen om je heen.

© 2023 · RX Group