OVER ONS

Het bedrijf achter de merken

Dit zijn wij

We zijn een jong en innovatief team vol met passie voor het ontwikkelen van unieke merken en producten. Ons team heeft als doel de klant de perfecte productervaring te geven. Dit doen we door de krachten van onze teamleden te bundelen. Ons team bestaat uit gemotiveerde mensen die geïnspireerd zijn om samen te werken aan onze missie. 

Onze missie

Het creëren van unieke merkproducten van hoge kwaliteit met als doel mensen een oplossing te bieden. Daarbij bezorgen we een unieke online- en offline ervaring. Met alles wat we doen staat de klant centraal.

ONS VERLEDEN

Ons verhaal

2018

RX Group, toen nog RX Commerce, is gestart in 2018 als e-commerce bedrijf door Jochem en Julian van Daal.

2019

In 2019 hebben we een pand met een magazijn en kantoor gekocht in Gemert, waarmee we onze logistieke capaciteit konden vergroten en ruimte konden maken om een team op te bouwen.

2020

In 2020 groeide ons bedrijf exponentieel met vele nieuwe producten en merken. Voor de belangrijkste merken zijn ook eigen webshops gelanceerd.

2021

In 2021 groeide RX Commerce, met nieuwe collega's en een groter magazijn in Boekel. De merken groeide hard met extra producten.

2022

In 2022 is RX Commerce veranderd in RX Group, als gevolg van de groei van het bedrijf, de merken en het team van collega's.

ONZE TOEKOMST

Onze doelen voor 2023

In 2023 heeft RX Group een transformatie ondergaan met een nieuwe naam, huisstijl en website. Het bedrijf blijft echter groeien en is op zoek naar een nieuw kantoor en magazijn om de constante groei bij te kunnen houden. RX Group bereidt zich voor om de productcatalogus uit te breiden en speelt een steeds grotere rol op het gebied van internationale e-commerce. Met deze ontwikkelingen blijft RX Group zich inzetten om hoogwaardige producten te leveren en een onvergetelijke online en offline ervaring aan klanten te bieden.

ONS HEDEN

Onze werkzaamheden

RX Group richt zich op het ontwikkelen, produceren en leveren van hoogwaardige producten en ervaringen. We streven naar klanttevredenheid en zijn toegewijd aan innovatie, kwaliteit en service

Onderzoek & Ontwikkeling

Onderzoek & Ontwikkeling

Het begint met onderzoek welke producten goede toevoegingen zijn voor onze merken. Bij producten wordt er altijd gekeken naar nieuwe mogelijkheden om de producten nog beter te maken.

Vormgeving

Vormgeving

Onze ontwerpafdeling richt zich op het creëren van innovatieve en functionele ontwerpen voor onze producten, productverpakkingen en marketing uitingen.

Productie

Productie

Producten worden geproduceerd met een wereldwijde toeleveringsketen, met diverse leveranciers, met name in China. Na de productie worden veel producten opgeslagen en ingepakt in ons magazijn in China. 

Logistiek

Logistiek

Ons logistieke team zorgt voor efficiënte levering van producten van leveranciers en ons magazijn in China naar Nederland. Daarnaast verstuurt ons team producten naar klanten en bol.com/amazon-magazijnen.

Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole

RX Group hecht veel waarde aan een zorgzame kwaliteitscontrole. Ons team voert grondige tests uit met onze producten zodat deze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Verkoop

Verkoop

Ons team werkt hard om onze producten en diensten bij klanten aan te bieden en te leveren, met als doel om de klant een onvergetelijke merk- en product ervaring te leveren.

Klantenservice

Klantenservice

Wij streven naar 100% tevredenheid van onze klanten en doen er alles aan om een uitstekende klantenservice te bieden, zodat onze klanten met een gerust hart bij ons kunnen winkelen.

Marketing & Communicatie

Marketing & Communicatie

Een dynamisch marketingteam richt zich op het creëren van effectieve strategieën om onze producten en diensten te promoten en onder de doelgroep bekend te maken.

Onze webshops

ANDERE VERKOOPKANALEN

© 2023 · RX Group