Fissaly

Herinneringen om nooit te vergeten!

Fissaly is specialist op het gebied van feestdecoratie. Wij ontwerpen en stellen de beste feestdecoratie sets samen voor ieder feest of evenement.

Verkrijgbaar op:

Feestplezier

Onze feestsets zijn zorgvuldig samengesteld en bestaan uit decoratie die perfect op elkaar is afgestemd qua kleur of thema. Daarnaast zijn alle sets eenvoudig uit te breiden met extra ballonnen, lampionnen, slingers of andere decoratie. Met meer dan 70 thema’s om uit te kiezen, heb je gegarandeerd een fantastisch feest.

Fissaly voor gemak en kwaliteit

Bij Fissaly staat gemak en kwaliteit voorop. Wij vinden dat het organiseren van een feest leuk en makkelijk moet zijn, daarom zorgen wij ervoor dat al onze feestdecoratie van de hoogste kwaliteit is en snel en gemakkelijk bij jou thuis bezorgd wordt. Zo kan jij je concentreren op wat echt belangrijk is: genieten van het feest!

Fissaly staat voor je klaar!

Fissaly staat voor je klaar!

Problemen, vragen of hulp nodig? Ons team staat voor je klaar. Neem contact op met onze klantenservice en ze helpen je graag met een oplossing.

fissaly.com/service
Makkelijk in gebruik

Makkelijk in gebruik

Alle producten zijn voorzien van een duidelijke handleiding. Met behulp van onze gebruiksaanwijzingen of video instructies is het hele pakket snel opgezet.

fissaly.com/instructions
DUURZAAMHEID

Op weg naar duurzame decoratie

Duurzame bewaarverpakking

Duurzame bewaarverpakking

Alle verpakkingsdozen van zijn bewaarverpakkingen om hergebruik te stimuleren,  duurzaam en gemaakt van FSC-gecertificeerd papier om het milieu te sparen.
Biologisch afbreekbaar latex

Biologisch afbreekbaar latex

Onze natuurlatex ballonnen zijn biologisch afbreekbaar en een duurzamere keuze dan synthetische ballonnen. Kies voor feestdecoratie die goed is voor de planeet!
Herbruikbare feestdecoratie

Herbruikbare feestdecoratie

Onze feestpakketten bevatten gemiddeld 60% herbruikbare decoratie zoals folieballonnen, slingers en papieren decoratie voor een duurzame feestbeleving.

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van Fissaly? Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang maandelijks de leukste acties, nieuwtjes, nieuwe producten, blogs en veel meer. 

© 2023 · RX Group