Wij creëren meer dan een product, we kijken naar de hele klantervaring.

Al sinds onze oprichting in 2018 spelen wij in op de groeiende vraag naar unieke producten. Wij hebben het doel om unieke en mooie merken te ontwikkelen die internationaal herkend worden. Naast alle feesten die wij helpen versieren met Fissaly, gebruiken dagelijks heel veel sporters onze producten van ZEUZ. Daarnaast worden er elke dag creatieve kunstwerken en tekeningen gemaakt met de producten van Starksøn. Wil jij onderdeel worden van een team dat bijdraagt aan het plezier en geluk van hun klanten? Dan komen we graag in contact met je. 

Onze collega's staan centraal

Niet alleen dragen we bij aan het geluk en plezier van de klant maar ook zijn we verantwoordelijk voor het werkplezier van elkaar. Ons DNA bepaalt wie we zijn en waarom we elke dag met plezier aan onze missie werken. 

GEWELDIGE WERKPLEK

” Ik kan met volle overtuiging zeggen dat RX Group een geweldige werkplek is om te werken. Het team is gepassioneerd en toegewijd aan het leveren van de beste resultaten. Mijn mening en ideeën worden altijd gewaardeerd. Bovendien biedt RX Group geweldige kansen voor ontwikkeling en groei. ” 

Esther

CREATIEF

” Ik zit goed op mijn plek bij RX Group! Leuke groep collega’s en ik kan mijn creativiteit kwijt. Leuk om voor verschillende merken te werken.” 

Emma

Werken bij RX Group

Bij RX Group streven we er niet alleen naar om onze klanten de beste ervaring te bieden, maar ook om onze medewerkers tevreden en gemotiveerd te houden. We bieden een stimulerende en dynamische werkomgeving, waarin we teamwork, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling stimuleren. We geloven dat onze medewerkers ons belangrijkste kapitaal zijn, en daarom bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden, trainingen en carrièremogelijkheden. 

Jong en groeiend

Werk samen met een gepassioneerd team aan uitdagende doelen.

Leren en ontwikkelen

Mogelijkheden voor cursussen of opleidingen om je kennis te verdiepen of verbreden. 

Een fijne werkplek

Werk op een prachtig kantoor met de nieuwste technologieën en gezelligheid.

Open en informeel

Denk mee bij projecten, brainstormsessies en product ideeën. 

Creatief en doelgericht

Werk aan de missie en maak een unieke en onvergetelijke ervaring voor onze klanten.

Bekijk onze vacatures

Filter op
Marketing & Communicatie
Fulltime/Parttime
Gemert
E-Commerce
Fulltime
Gemert

Stuur hierna ook even je CV en andere documenten zoals bijvoorbeeld een portfolio naar julian@rxgroup.nl

OPEN SOLLICITATIE

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent

Ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen en wil je jouw talenten verder ontwikkelen? Bij ons kun je altijd een open sollicitatie indienen! Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen die ons team kunnen versterken en samen met ons willen groeien. We bieden een dynamische en uitdagende werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Stuur ons jouw CV en motivatiebrief en wie weet maken we binnenkort kennis met elkaar!

© 2023 · RX Group